PSİKOLOJİK DEĞERLENDİRME SÜRECİNDE ÖN GÖRÜŞME VE KISA SÜRELİ DANIŞMANLIK

0%
*Bu yazı tahmini 2 dakika 50 saniye okuma süresine sahiptir.

 

 PSİKOLOJİK DEĞERLENDİRME SÜRECİNDE ÖN GÖRÜŞME VE KISA SÜRELİ DANIŞMANLIK

 Eğitimci: Uzm. Psk. Nurdan ÖKTEN

 İçeriği: Psikolojik değerlendirme sürecinde ön görüşme ve kısa süreli danışmanlık yapmaya ilişkin bilgiler.

 Kursun Hedefi: Hastayla sözel ya da sözel olmayan iletişim yoluyla onunla ilgili yeterli bilgiyi toplamak ve psikolojik değerlendirmeyi bu bilgiler ışığında yorumlamak.

 Hedeflenen Katılımcılar ve Ön Koşullar: Psikoloji lisans mezunu olmak.

 Süre: 12 Saat

 Kontenjan: 15 kişi

 Tarih: 26-27 Kasım 2016

 Verilecek Belge:  Katılım Belgesi

Dernek üyesi için Psikologlar için ücret: = 354.00 TL KDV Dahil

Dernek Üyesi olmayan Psikologlar için ücret = 708.00 TL KDV Dahil

Kayıt için: Ayşegül GÜNEY Tel: 0532 735 43 14

E-mail: bursa@psikolog.org.tr

Ödeme Yapılacak Hesap Bilgileri:

1.   Kayıt yaptıracakların e-mail yoluyla TC kimlik numarası, telefon numarası, yazışma adresi, çalıştığı kurum ve ödeme şeklini bildirmeleri gerekmektedir.(Bireysel-Kurumsal)

2.   Kursa kesin kayıt için 200 TL kaparo yatırması gerekmektedir. Kapora yatırıldıktan sonra dekontu  bursa@psikolog.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Kapora yatırılırken açıklama kısmına eğitim adı ve isim soyisim mutlaka yazılmalıdır.

3.   Kurs ücretleri kurumları tarafından karşılanacaklar ise Kurumların ödeme koşullarına göre gerekli düzenlemeler yapılmaktadır.

4.   Kurs ücretleri çalıştığı kurumlar tarafından ödenecek katılımcıların, kurumlarından detaylı bilgi alarak müracaat etmeleri, bir belge gerekiyorsa bunu öncelikle bildirmeleri gerekmektedir. Elden ödeme alınmayacaktır. Tüm ödemelerin banka hesabına yatırılması gerekmektedir.

5.    Kurslar TPD iktisadi işletmesi tarafından açıldığı için KDV’siz ödeme alınmayacaktır.

Hesap numarası

IBAN TR 47 0006 7010 0000 0092 1636 08 numaralı Yapı kredi Bankası Setbaşı  Şubesi Türk Psikologlar Derneği İktisadi İşletmesi Bursa Şubesi hesabına yatırmaları gerekmektedir.

 

 

 

 

* OECD ülkelerinin üniversite mezunlarının dakika başına okuyabildiği kelime sayısı baz alınmıştır.
>